• Laatste nieuws

Sfeermarkt in Zieuwent

Soroptimisten organiseren sfeermarkt ten bate van Leergeld

Soroptimist Club Achterhoek organiseert zaterdag 29 november een sfeermarkt aan de Huijskesdijk 2 te Zieuwent, met als doel sponsorgeld bijeen te brengen voor de Stichting Leergeld Oost Achterhoek. Er worden onder andere decembercadeautjes en sfeervolle kerstdecoraties verkocht en het is gezellig toeven in de restauranthoek met koffie, thee en taart. De sfeermarkt wordt binnen gehouden en is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Soroptimist Club Achterhoek is een onderdeel van De Soroptimist International. Dit is een organisatie van vakvrouwen die zich wereldwijd inzet voor vrouwen en kinderen. De leden zijn actief met fondswerving. De Achterhoekse Club heeft in haar twintigjarig bestaan al veel projecten succesvol kunnen sponsoren. Het afgelopen jaar hebben de leden zich ingezet voor Stichting Nina in Winterswijk en zij sponsoren de opleiding van twee jonge vrouwen in Ghana, via Stichting Weeshuis Ghana.

Naast internationale en landelijke acties willen de Achterhoekse soroptimisten zich ook inzetten voor kleinschalige projecten in de eigen regio. Dit jaar is dat de Stichting Leergeld Oost Achterhoek.

Voor meer informatie www.soroptimist.nl

 

Ook is het mogelijk telefonisch contact op te nemen met de Soroptimist Club Achterhoek via Annet Kolkman: 06 22 669 073.